WEBSITES EN BRANDING

WEBSITE EN BRANDING

WAAROM ZE HAND IN HAND GAAN

Omdat branding meer is dan alleen een logo en een website.

Branding is je bedrijfsidentiteit. De manier waarop je je laat zien maar ook gezien wordt. Met behulp van een website.

Als iemand mij vraagt een website te maken dan wil ik een site maken die bij het bedrijf past. Een site die jouw ideale klant aanspreekt. En als jij niet weet wie dat is, hoe moet ik het dan weten? Ik wil een site maken die bij jou past, niet bij mij. Waar denk je aan bij Rolls Royce en aan wie denkt Rolls Royce?

Jij schrikt je misschien een hoedje bij mijn kleurgebruik. Ik word een flamboyant mens genoemd en ik houd ervan om met echte en kleurrijke mensen samen te werken.  Ik ben direct maar ook iemand die met je meedenkt en je begripvol aanstuurt. Mijn kleuren spreken jou misschien aan maar niet jouw klanten.  Daarom is het belangrijk te weten wie je wilt bereiken. Lettertypen, kleuren, vormen, ze roepen allemaal een bepaald gevoel op.

Ik verdiep mij in grafisch design maar ben geen grafisch designer. Daarom werk ik nauw samen met Kati van Witty Mind Design, visual branding expert, die mij aanvult. Als je je branding duidelijk hebt, kan ik voor je aan de slag. Heb je daar nog nooit echt over nagedacht, dan zou ik je het uitgebreide website pakket aanraden en gaan we daar eerst mee aan de slag.

Geloof me. het is de investering waard en de prijs valt reuze mee!
Kom dan gaan we aan de slag!

WEBSITE

Ok, je wilt een nieuwe website laten maken of vernieuwen. Goed plan en ik doe dat graag voor je. Ik stel voor om eerst even samen te sparren over wat je daarbij in gedachten hebt. Is het een product dat je verkoopt, een dienst, een training of een webwinkel? Dat is bepalend voor de prijs. Maar je kunt een website hebben vanaf

€ 499

BRANDING

Je branding is nog niet op orde? Geen probleem. Mijn zakenpartner en visual branding expert Katarzyna (Kati) Wójcik en ik werken nauw samen en begeleiden je vanaf het begin tot het eind. Je krijgt een boel vragen op je afgevuurd, een aantal voorstellen en als je wilt ook alles wat je nodig hebt voor printwerk. Prijzen worden individueel vastgesteld na een gratis consult. Starttarief vanaf

€ 299

ONDERHOUD

Heb je al een website maar
heb je er geen tijd voor,
wil je technische ondersteuning, onderhoud, een betaalfunctie toegevoegd,
een pop up,
een inschrijfformulier,
een download beschikbaar stellen of andere ondersteuning dan geldt mijn normale uurtarief.

€ 45

portfolio site, ontwerp en branding
hotel site, ontwerp
portfolio site, ontwerp